2 Comments

 1. Tor said:

  Mycket intressant. Tack för att du delar med dig av dina tankar och reflektioner. Det är märkligt att nästan ingen verkar diskutera den där typen av upphovsrättsreformer som du nämner på slutet. Debatten verkar ha låsts fast i ett fördummande för eller emot upphovsrätten. Jag hoppas att diskussionerna framöver ska komma att handla mer om övergripande mål och med vilka medel vi bäst uppnår dem.

  October 6, 2009
  Reply
 2. said:

  Intressant resonemang, men om jag förstått det rätt är tanken med Ipred att ansvaret för vad som försigår på en bredbandsuppkoppling ska vara strikt. Det vill säga, om du har ett WLAN men inte fattar hur man skyddar uppkopplingen kan du bli fälld för din grannes fildelning på ditt bredband. Om det stämmer finns redan ett ansvar för föräldrar även innan denna nya lag införts. Eller?

  October 11, 2009
  Reply

Kommentera gärna!