Konsert med KMFDM

Så! Nu var det dags att gå på konsert igen, ett nyupptäckt glädjeämne. Ikväll är det amerikanska gruppen KMFDM som spelar inne i SF. Det skall blir roligt och det finns nog skäl att tro att det kan bli rätt högljutt så öronproppar är nedpackade. Jag är ju trots allt ganska gammal. Ju. Liksom. Nåväl. Jag har observerat att konsertklimatet i Sverige är oändligt mycket bättre än det i SF, lustigt nog, och ser fram ännu mer mot att gå på konsert när jag kommer hem i sommar. Fram till dess kan jag nog klara mig med KMFDM, Nick Cave och kanske några till. Ha en trevlig lördag kväll!

Be Sociable, Share!

2 Kommentarer.

  1. Varför tillåter du inte att dina texter läses i helformat i feed-läsare? Nu är du i och för sig den enda bloggaren som jag läser ändå, så uppenbarligen är du tillräckligt bra för att vara besvärlig. Men dock…

Kommentera gärna!